08.07.2013

Jagodzianki czas zacząć...

...piec i jeść :))

Polecam:

Smacznego!



10 komentarzy:

  1. Kocham jagodzianki ...
    Piękne zdjęcia :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Och tak!!!u mnie już były w niedziele i w tą również planuje

    OdpowiedzUsuń
  3. O tak,jagodzianki! Też zrobię :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam, uwielbiam! :-) Tydzień temu piekła moja teściowa, zrobiła ich 60. zjadłam osiem w ciągu doby. :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja tam wole pierogi z jagodami. Skleic 60 to pestka, a zjesc osiem to pesteczka ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jeść pierogi uwielbiam ale lepić to już niekoniecznie...

      Usuń
    2. lepienie to babska sprawa, nie meska ;)

      Usuń
  6. Wszystkie jagodzianki prezentują się apetycznie:) Jeszcze nie piekłam nigdy, więc który z przepisów byś polecała, jeśli lubię miękką skórkę i puszysty lecz wilgotny miąższ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja lubie najbardziej te pierwsze, te nocne mają cięższe ciasto ale tez sa bardzo smaczne, musisz sama zdecydować:)

      Usuń
  7. Ok :), to wypróbuję pierwsze, gdy wrócę z wakacyjnych wojaży:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly