02.08.2015

Jagodzianki doskonałe... najlepsze jeszcze ciepłe



Tomek je uwielbiał...




...a najsmaczniejsze - wg mnie - są upieczone z TEGO przepisu.




Pięknej niedzieli życzę wszystkim :)

8 komentarzy:

  1. Kasiu...

    Przed chwilą wróciliśmy z synusiem z lasu z... jagodami. :) Ale ja chyba jeszcze się nie odważę do bułeczek przystąpić. Może zacznę od placuszków z bodajże przedostatniego wpisu. ;)

    :**

    PS. Przepis - mimo strachu - przynajmniej przejrzę. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No to zacznij od placuszków, tez smakują wspaniale.... a lasu i jagód zazdroszczę, moje jagody ze straganu choć też z lasu :) Przejrzyj przepis i odważ się bo to wbrew pozorom nie takie trudne, pozdrawiam:)

      Usuń
  2. Kasiu przepiękne jagodzianki i pyszne, pełne jagód. Uwielbiam takie. Też dziś piekłam.
    :***

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ...a jagody pewno sama nazbierałaś? ja też uwielbiam :)

      Usuń
  3. Nie ma jak jagodzianki :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja Kasiu w tym roku piekę jagodzianki normalnie co 2 dzień i ciągle z różnych przepisów i zawsze pycha czy wegańskie czy nie :)
    Twoje wyglądają na jagodzianki mercedesowe

    OdpowiedzUsuń
  5. Kasiu koniecznie muszę je upiec .... zwłaszcza, że to jagodzianki pełne wspomnień dla Ciebie .... mam nadzieję, ze uda się dostac jagody na naszym ryneczku:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wyglądają wspaniale! Ciasto takie delikatne i puszyte. Pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly