gry online

10/16/13

16 października to...









Z tej okazji życzę wszystkim domowym piekarkom i piekarzom samych wspaniałych, pięknych, udanych, pysznych i pachnących CHLEBÓW!

Niech dobry CHLEB zawsze będzie z Wami !



Do życzeń dołącza się Frida...



... i Kaja :)

27 comments:

  1. przyłączam się do życzeń - zawsze udanych wypieków i chrupiącej skórki ( jak na Twoich zdjęciach ) a Tym , którzy jeszcze nie piekli - spróbujcie choć raz , a zapach Was przekona , naprawdę warto pozdrawiam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...zgadzam się, równiez pozdrawiam:)

      Delete
  2. cudny chlebus Kasiu :) ja wprawdzie swojego teraz nie pieklam, bo dziecie chore :/ ale dolaczam sie do swietowania jak najbardziej :)
    Pozdrawiam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Życze zdrowia i Tobie i Córce, mam nadzieję że już lepiej się czuje...
      pozdrawiam:)

      Delete
  3. Kasiu jak zwykle u Ciebie najwyższych lotow chlebek na swiętowanie, a ja własnie u Ciebie znalazłam przepis na swoj dzisiejszy chleb. Usciski:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Basiu, dziękuję , mam nadzieję że chleb smakował? pozdrawiam:)

      Delete
  4. Najlepszego! A ten jest cudny, zdradzisz przepis? Pozdrawiam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten na zdjęciu to ten z przepisu podstawowego Jima Lahey czyli najprostszy:)) pozdrawiam:)

      Delete
  5. Bardzo dobre życzenie . Dziękuję za nie. Dzisiaj nie, ale w tym tygodniu znów będę piec dobry chleb.
    Oby nam go nigdy nie zabrakło.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myślę, że się postaramy aby nie zabrakło:)))

      Delete
  6. Kass, wydaje mi się, że ten chleb ma bardzo chrupiącą skórkę. Uwielbiam takie bochenki i zawsze sięgam po piętki :)
    Tobie równie wspaniałych wypieków życzę!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jest chrrrupiący:)) dziękuję i pozdrawiam:)

      Delete
  7. Wzajemnie:) Zacny bochenek! A Frida jak urosła!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frida rośnie w takim tempie jak chleb w piekarniku:)

      Delete
  8. wszak,nie ma nic przyjemniejszego od zapachu świeżo upieczonego bochenka z rustykalną skórką na wierzchu i późniejszego smakowania.najprościej.z masłem lub domową konfiturą z przydomowych zbiorów.

    piękny ten ze zdjęcia!:)

    pozdrawiam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...tak z masełkiem najlepszy, pozdrawiam:)

      Delete
  9. To jest Frida? Kiedy ona tak urosła?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gosiu ona juz jest duża panna...prawie na wydaniu :)

      Delete
  10. Piękny chleb Kasiu! Cudowny!
    Smacznego Dnia Chlebka :)

    ReplyDelete
  11. Chleb piękny ,ale jak po oczach takim kotem i takim psem , to święto świętem,ale ja na zwierzaki mam zerową odporność , śliczności po prostu

    ReplyDelete
    Replies
    1. To tak jak ja, wszystko co futrzane rzuca mi się najpierw do oczu:)

      Delete
  12. Wzajemnie!:)
    A zdradzisz kiedyś przepis na tę chrupiącą skórkę?
    Wygląda zniewalająco!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ależ to nie sekret, taką skórkę ma zwykły pszenny Jima Lahey pieczony w garnku:)

      Delete
  13. Kasiu a ja sie zastanawialam wczoraj co oznacza twoj wpis na faceboku,,swietujecie juz?,, hihihi ja jak zwykle CKM jestem.Chlebus pachnacy czuje to ,piekny:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewuś wybaczam Ci :) dzięki i pozdrawiam:)

      Delete
  14. moze kiedys sie skusimy na nasz chlebek :)

    ReplyDelete

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...