Danie łatwe, zdrowe i smaczne.
Polecam na wiosenny obiad.
SPAGHETTI ZE SZPINAKOWO-CUKINIOWYM SOSEM
/na 3 - 4 osoby/
* 30 dag makaronu
* 1 cukinia
* paczka świeżego szpinaku (u mnie 'baby' - 125 g)
* 2 ząbki czosnku
* 1 średnia cebula
* 300 ml śmietany 18%
* oliwa z oliwek
* sól, pieprz, lubczyk
* parmezan
Szpinak umyć i osuszyć na ręczniku papierowym.
Cukinię umyć i pokroić na grubsze plastry a potem w słupki.
Cebulę i czosnek obrać i pokroić drobno.
Na rozgrzaną patelnię wlać kilka łyżek oliwy z oliwek i wrzucić cebulę z czosnkiem. Po chwili dodać cukinię, następnie szpinak. Podsmazyć, kiedy warzywa lekko zmiękną posolić, popieprzyć i dodać lubczyk. Wlać śmietanę i chwilę poddusić. Przykryć i zdjąć z ognia.
Ugotować spaghetti w osolonej wodzie na półtwardo czyli al dente.
Na talerzu położyć gniazdo makaronu a na to sos i posypać startym parmezanem.
Smacznego!
*
nowy nabytek - Fatsja japońska 😊
Really enjoyed the article. Thanks for the post.
ReplyDeleteLet's spread good stories like this again.
ReplyDeleteI really enjoyed reading it. This subject offered by you is very helpful and accurate.
ReplyDeleteAmazing content. Thanks for sharing.
ReplyDeleteI wan’t going to commI wan’t going to comment as this posts a bit old now, but just wanted to say thanks. ent as this posts a bit old now, but just wanted to say thanks.
ReplyDeleteI want to to thank you for this good read!! I definitely enjoyed every little bit of it.
ReplyDeleteThanks for sharing this piece of information. I really enjoyed it. keep up the good work.
ReplyDeletethis is the best way to share the great article with everyone one, so that everyone can able to utilize this information
ReplyDeleteI was impressed by your writing. Your writing is impressive. I want to write like you
ReplyDelete